ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 08/09

L’AMPA va fer una reunió al començament del curs sobre diverses activitats extraescolars, tant d’ajuda al estudi com d’esports (en col·laboració amb els monitors de la piscina del Poliesportiu Centre, el Consell Esportiu de l’Hospitalet i l’AECS), en les quals treballaven i havíem recollit informació sobre les possibilitats que els nostres fills les fessin.
A la citada reunió, van assistir bastants mares i pares i en comparació d'altres anys la podem qualificar d'èxit. Van estar interessats en diverses activitats, però sobretot, en la de piscina.
Com el curs passat, contactámos amb el Poliesportiu Centre, per a realitzar l'activitat de piscina. A la reunió va assistir la directora d'aquest centre, així com un monitor, que van aclarir bastants dubtes als pares.
A l’octubre van poder encetar l’activitat extraescolar de piscina. Han sortit dos grups (un de educació infantil i altre de primària) amb un total de 42 nens/nenes.
Hem de dir que tant la direcció com els monitors del Poliesportiu ens han donat tota classe d'ajuda i servei.
ACTIVITAT EXTRAESCOLAR PISCINA

HORARI 17.30 a 18.15 h. (ed. Infantil) 18.15 a 19.00h. (primària)
(divendres)
LLOC Poliesportiu Centre
INICI 17/10/08

GRUPS 25 (ed. Infantil) 17 (primària)

PERSONA RESPONSABLE DE L’AMPA

Lidia Martínez Arenas
En el mes de novembre s'ha pogut reunir un grup d'educació infantil per a realitzar l'activitat de Psicomotricidad, en col·laboració amb l’AECS. La Junta de l‘AMPA està molt contenta per que els més petits tornin a realitzar aquesta activitat després d'anys sense poder realitzar-la.

ACTIVITAT EXTRAESCOLAR PSICOMOTRICITAT

GRUP 10 P-3/P-5

HORARI 17 a 18 h. (dilluns i dimecres)

LLOC Aula de psicomotricitat/ Gimnàs de l’escola.

INICI 3/11/08
PERSONA RESPONSABLE DE L’AMPA
Junta de l’AMPA

RESUM DE LES ÚLTIMES ENTRADES DEL NOSTRE BLOG

INTRODUEIX EL TEU MAIL , I PODRÀS SEGUIR LA NOSTRA ACTUALITAT