OBRES AL COL.LEGI

Ens hem quedat tots una miqueta sorpresos per l'inici d'obres en el col·legi i més que aquestes s'efectuen durant el curs escolar, amb totes les molèsties que això suposa.
Montse, la directora, va venir el dimecres a l'AMPA i ens va informar de la pressa en l'inici de les obres i el que es farà. Tot comença amb el Pla del Govern contra la crisi i a favor de l'ocupació. Com ja sabeu aquest Pla destina 8.000 milions d'euros als ajuntaments per a millores d'infraestructures i la consegüent creació d'ocupació. A la ciutat de l'Hospitalet li corresponen 44,5 milions de €.
En una reunió que van mantenir les escoles públiques del municipi amb l'ajuntament poc abans de les vacances de Setmana Santa, es va engegar el calendari per a les millores a realitzar en cadascun dels col·legis de las ciutat. Al nostre li corresponen 423.476,39€, que es destinaran, entre altres petits arranjaments, a la instal·lació d'un ascensor, en la remodelació i millora dels lavabos i vestuaris amb accés a persones discapacitades i la remodelació de la cuina. El problema per a tota la comunitat de l'escola, és que totes les obres del "Pla Zapatero" han d'estar acabades a cap d'any, sinó, el que falti per realitzar, econòmicament, ho ha de posar l'Ajuntament. Per això les presses per començar les obres i que aquestes es realitzen en el transcurs del curs, amb les classes en marxa i no en vacances com seria el normal.
Des de la direcció se'ns ha comunicat que es prendran totes les mesures quant a seguretat de les nenes i nens, així com de pares i professors i que es procurarà que es molesti el mínim, en sorolls, cops etc...
Sabem que tot plegat és una mica empipador però, esperem que tot sigui pel bé de l'escola i que al final quedi més pràctica i moderna per al seu ús.

RESUM DE LES ÚLTIMES ENTRADES DEL NOSTRE BLOG

INTRODUEIX EL TEU MAIL , I PODRÀS SEGUIR LA NOSTRA ACTUALITAT