"Veueta" març 09 - Aportació AMPA

Ja som ben a prop de celebrar una de les diades culturals més importants de l'any per a tota la societat catalana. LA DIADA DE SANT JORDI (23 d’abril). Durant aquesta diada celebrem el dia del llibre i de la rosa. En aquesta “Veueta” volem contar-vos un conte que us ajudarà a apropar-vos més a la festa del patró de Catalunya.


Hi havia una vegada, un poble amb un castell a dalt d’una muntanya. Al castell vivia el rei i la seva filla, la princesa, però també vivia un drac verd i dolent que es volia menjar la princesa. I el drac va dir “nyam,nyam!!! Quina gana!!! Et menjaré!!!” I la princesa va cridar: Sant Jordi!!! Ajud’am!!! Va arribar el cavaller St. Jordi amb un escut i una llança a la mà, I... va lluitar amb el drac dient: drac dolent que fas por a la gent!!! Pim, Pam, Pum!!! I va matar al drac amb un tall de llança al coll. De la sang del drac va néixer una rosa vermella i li va regalar a la princesa.


Recordar-vos que per St. Jordi a l’Hospitalet estem de festa, són les nostres Festes de Primavera . Des de l’AMPA us desitgem que gaudiu d’unes bones festes de la ciutat, que us regalin moltes roses i que llegiu llibres.

RESUM DE LES ÚLTIMES ENTRADES DEL NOSTRE BLOG

INTRODUEIX EL TEU MAIL , I PODRÀS SEGUIR LA NOSTRA ACTUALITAT