FESTA FI DE CURS 2008/2009

Hem celebrat un any més la nostra "festa del cole", la Festa que organitza, en la qual participa activament i corre amb els costos d'activitats i regals, l'A.M.P.A., la Festa de Fi de Curs 08/09. Encara que un poc austera, pel motiu que no ens ha donat l'Ajuntament la subvenció de cada any, a causa de la crisi, creiem que l'objectiu final s'ha complert i les nenes i els nens del col·legi l'hi han passat d'allò més be amb les atraccions que hem pogut contractar amb el nostre baix pressupost. Va haver cues en cadascuna d'elles i les han gaudit de gom a gom. També creiem que ha estat una tarda-nit de germanor entre les mares i pares del col·legi, amb la rematada final del sopar pic-nic. Les actuacions de les mares, nenes i nens, així com "la nostra parella de ball de l'Ausiàs", Jaime i Mercè van tenir un èxit bàrbar i van arrencar molts aplaudiments entre el públic. Solament hem de posar un punt negre a la tarda de la Festa, uns disbauxats, no sabem qui, van posar un gran petard en l'únic lavabo que havia servible en el cole (els altres no es podien usar a causa de les obres). Ho van rebentar i va quedar inutilitzat amb el gran contratemps que això va representar per a tots.

L'AMPA vol donar les gràcies a tots els quals ens han ajudat perquè aquesta Festa arribés a bon port. Però volem citar a algunes persones per a donar-los les gràcies de manera especial.

A Montserrat, perquè ens ha ajudat doblement, com directora del col·legi i com mare membre de l'AMPA. Gràcies.

A Andrea perquè sempre ha estat aquí donant-nos la seva ajuda cada vegada que la requeríem i encara sense fer-lo. Gràcies.

Als "profes" ( i a Roser en particular), als quals els demanem ajuda i ens la van donar. Gràcies.

A les empreses que ens han donat els seus productes: NESTLÉ i EL PERIÓDICO de Catalunya, sense els quals la borsa de regal hagués estat molt més petita. Gràcies.

I finalment (encara que potser el més important), als membres de la Junta de l'AMPA, que han treballat moltíssim perquè la Festa es portés a terme tan bé com ha sigut possible. Gràcies.

Dir-vos que en breu penjarem les fotos de la Festa.


TINGUEU UNES MOLT BONES VACANCES D'ESTIU.

RESUM DE LES ÚLTIMES ENTRADES DEL NOSTRE BLOG

INTRODUEIX EL TEU MAIL , I PODRÀS SEGUIR LA NOSTRA ACTUALITAT