PISCINA

Avui, divendres dia 9, comença l'activitat extraescolar de PISCINA per a totes les nenes/s de P/ 4 a 6º. P/3 per motiu de molta ocupació de les instal·lacions, començaran dijous que ve dia 15.
------------------------------------------------------------------------------------
Hoy, viernes día 9, comienza la actividad extraescolar de PISCINA para todas las niñas/os de p/4 a 6º. P/3 por motivo de mucha ocupación de las instalaciones, empezarán el próximo jueves día 15.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Bona tarda.
Per aquells pares que no van poder asistir a la reunió de l'Ampa, prego amplieu la informació sobre l'activitat de piscina, ja que no hi figura gens d'informació al post d'activitats extraescolars.
Seria interessant saber si per fer piscina cal presentar el mateix full de sol·licitud que la resta d'activitats, preus, horaris, lloc de reunió, si cal que els pares es quedin o no a la piscina, material que han de dur (gorro de bany per exemple), etc.
També estaria be saber perquè els alumnes més grans fan piscina divendres i els més petits, que necessiten més temps per descansar, ho fan el dijous, quan al dia següent han d'anar a l'escola, el dia abans alguns han fet clase de psicomotricitat i no disposen, com els altres, del cap de setmana per descansar.
En espera de la vostra resposta.
Salutacions.
Alfons.

RESUM DE LES ÚLTIMES ENTRADES DEL NOSTRE BLOG

INTRODUEIX EL TEU MAIL , I PODRÀS SEGUIR LA NOSTRA ACTUALITAT