EQUIPAMENT ESCOLAR I ESPORTIU (3) Xandalls i samarretes

samarreta
La direcció del col·legi ens ha demanat que donem un poc de publicitat al tema de l'equipament esportiu escolar (Xandalls, samarretes i pantalons -amb els colors i el logotip de l'escola ). Com haureu pogut veure, ja són bastants nenes i nens del cole que la usen per a les classes d'ed. física o per a les excursions i sortides que realitzen. Encara que aquesta equipació no és de compra obligatòria, com ja sabreu, sí volem des del col·legi i des de l'AMPA animar-vos a fer un esforç econòmic per a aconseguir que la puguin dur el màxim nombre de nenes i nens possible, doncs ens sembla una magnifica idea per seguretat (en les excursions seran fàcilment visibles a l'anar tod@s amb la mateixa roba), per comoditat (dies de sortides i d'ed. física no cal pensar que vestir-se...és posa el xandall.) i per imatge de l'escola (és bonic veure a tota una classe vestits amb la equipación del cole).
------------------------------------------------------------------------------------
La dirección del colegio nos ha pedido que demos un poco de publicidad al tema del equipamiento deportivo escolar (Chandals, camisetas y pantalones -con los colores y el logotipo de la escuela). Como habréis podido ver, ya son bastantes niñas y niños del cole que la usan para las clases de ed. física o para las excursiones y salidas que realizan. Aunque esta equipación no es de compra obligatoria, como ya sabéis, sí queremos desde el colegio y desde el AMPA animaros a hacer un esfuerzo económico para conseguir que la puedan llevar el máximo número de niñas y niños posible, pues nos parece una magnífica idea por seguridad (en las excursiones serán fácilmente visibles al ir tod@s con la misma ropa), por comodidad (días de salidas y de ed. física no hay que pensar que vestirse...se pone el chándal.) y por imagen de la escuela (es bonito ver a toda una clase vestidos con la equipación del cole). 

Teniu informació en el següent enllaç:


http://cid-6e26f8c0be410937.skydrive.live.com/browse.aspx/.Documents/ROBA%20ESPORTIVA%20DE%20L%5E4ESCOLA
 
Aquesta es la direcció de la tenda, així com su pàg. web i el seu e-mail:
c/Sanfeliu nº 24 Tel. 932610920  www.CASTILLOSPORTS.net     info@castillosports.net
Aqui podeu veure la tenda en el mapa:
http://maps.google.es/maps?hl=es&tab=wl

Els preus de la roba els podeu veure en el següent enllaç:
http://cid-6e26f8c0be410937.skydrive.live.com/self.aspx/.Documents/ROBA%20ESPORTIVA%20DE%20L%5E4ESCOLA/tarifas%20ROPA%20deportiva%20ausi%c3%a0s%20march%202009.pdf

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola.

No dubto que ho estareu preparant i que recopilar tota la informació porta un temps, per això encara no heu penjat cap informació referent a la vaga de professors del 17/03/2010.

Oi que ho possareu?.

Salutacions.

RESUM DE LES ÚLTIMES ENTRADES DEL NOSTRE BLOG

INTRODUEIX EL TEU MAIL , I PODRÀS SEGUIR LA NOSTRA ACTUALITAT