Aportació AMPA "Veueta" març 2010

En la “Veueta” d’aquest mes us proposem conèixer una mica del barri on està ubicada l'escola i en el qual vivim la majoria de nosaltres: El barri de Sanfeliu.

Sanfeliu és un barri d'Hospitalet de Llobregat. Està classificat territorialment dins del Districte I, junt amb El Centre i Sant Josep. Geogràficament, limita el sud amb el barri d'El Centre; a l'oest, amb la ciutat de Cornellà de Llobregat; al nord, amb Esplugues de Llobregat, i a l'est, amb el barri de Can Serra. La vida ciutadana s'articula d’una part, al voltant del passeig dels Cirerers i de la plaça de les Comunitats. Aquest espai públic és l'escenari de la festa major, que té lloc cap a Sant Joan, de la festa de Carnaval i de gran part dels esdeveniments populars relacionats amb el teixit associatiu. Aquí també tenim els metges, la biblioteca, l’esplai i l’associació de veïns. L'altre lloc on sortim a passejar, fer esport i relacionar-nos és el Parc de Can Boixeres. Aquí tenim el nostre equip de futbol: F.C. Can Buxeres, on algunes de les nenes i nens del cole donen els seus primers passos com futbolistes i que amb la implantació de gespa artificial, ens han quedat unes instal·lacions molt boniques. Però d'aquest parc tan nostre, parlarem en altre “Veueta”.

El Transport públic al barri, compta amb l'estació de metro de Can Boixeres de la línia 5 i la xarxa de busos de la ciutat.

Dades del barri (any 2009):

. Superfície: 51 km²

. Població: 6.558 habitants

. Densitat demogràfica: 12.856 hab/km²

Aquest mes d’abril seran les Festes de la Primavera, l’AMPA desitja que gaudiu de les Festes de la nostra ciutat.

RESUM DE LES ÚLTIMES ENTRADES DEL NOSTRE BLOG

INTRODUEIX EL TEU MAIL , I PODRÀS SEGUIR LA NOSTRA ACTUALITAT