COMUNICAT DE LA VENDA DE LLIBRES PER AL PRÒXIM CURS

Fa uns dias l'AMPA va passar un comunicat a totes les famílies informant de la venda de llibres per al pròxim curs. Aquí ho teniu per a poder consultar-lo:
NOTA INFORMATIVA

El pròxim mes de Juny, es posaran a la venda els llibres per al següent curs 2010/2011 .
Es recorda a les mares/pares que estiguin interessats, que igual que l'any passat, els llibres es vendran a través del AMPA amb diners en efectiu i que no es lliuraran llibres sinó es cobren.
Volem que entengueu que l’AMPA no pot suportar econòmicament els impagaments, per aquesta raó no es fiarà a ningú. Son diners que perdem tots per a altres activitats.
Demanar-vos, que si els llibres de les vostres filles/s es poden aprofitar, abans de llençar-los, els doneu a l’AMPA per a ajudar a les famílies més desfavorides. Intentarem que els quals donen els seus llibres, puguin aprofitar els d'altre alumne.
-------------------------------------------------------------------------------------------
El próximo mes de Junio, se pondrán a la venta los libros para el siguiente curso 2010/2011.
Se recuerda a las madres/padres que estén interesados, que igual que el año pasado, los libros se venderán a través del AMPA con dinero en efectivo y que no se entregarán libros sino se cobran.
Queremos que entendáis que el AMPA no puede soportar económicamente los impagos, por esta razón no se fiará a nadie. Es dinero que perdemos tod@s para otras actividades.
Pediros, que si los libros de vuestros hij@s se pueden aprovechar, antes de tirarlos, los donéis al AMPA para ayudar a las familias más desfavorecidas. Intentaremos que quien done sus libros, pueda aprovechar los de otro alumn@.

RESUM DE LES ÚLTIMES ENTRADES DEL NOSTRE BLOG

INTRODUEIX EL TEU MAIL , I PODRÀS SEGUIR LA NOSTRA ACTUALITAT