FOTOS FESTA DE FI DE CURS

Ja tenim les primeres fotos de la Festa de Fi de Curs, les podeu veure, copiar etc., Clickant en el següent enllaç:
http://picasaweb.google.com/ampaxausiax/FESTAFIDECURS20092010#
Volem agrair la vostra assistència i participació en la Festa, ja que si les vostres filles i fills (així com vosaltres), han gaudit d'ella, això dóna sentit al gran esforç que com AMPA hem realitzat aquests 2 darrers mesos.
També els donem les gràcies a la direcció de l'escola, al claustre de professors i molt especialment a Andrea, que ens han ajudat en el que els hem demanat.
Gràcies també als voluntaris / es que ens han donat un cop de mà en la preparació de la Festa. Sou grans.
Recordeu que l'AMPA som tots / es i que la preparació de les festes al llarg del curs, així com, les activitats extraescolars requereix un gran treball, en el que hauríem d'implicar-nos tots i totes.
---------------------------------------------------------------------------------
Ya tenemos las primeras fotos de la Fiesta de Fin de Curso, las podéis ver, copiar etc., clickando en el siguiente enlace: http://picasaweb.google.com/ampaxausiax/FESTAFIDECURS20092010#
Queremos agradecer vuestra asistencia y participación en la Fiesta, ya que si vuestras hijas e hijos (así como vosotr@s), han disfrutado de ella, esto da sentido al tremendo esfuerzo que como AMPA hemos realizado estos 2 últimos meses.
También les damos las gracias a la dirección de la escuela, al claustro de profesores y muy especialmente a Andrea, que nos han ayudado en lo que les hemos pedido.
Gracias también a los voluntari@s que nos han echado una mano en la preparación de la Fiesta. Sois grandes.
Recordad que el AMPA somos tod@s y que la preparación de las fiestas al largo del curso, así como, las actividades extraescolares requiere un gran trabajo, en el que deberíamos implicarnos tod@s.

RESUM DE LES ÚLTIMES ENTRADES DEL NOSTRE BLOG

INTRODUEIX EL TEU MAIL , I PODRÀS SEGUIR LA NOSTRA ACTUALITAT