MOSTRA DE COREOGRAFIES - nota informativa -

Com suposem que ja heu rebut el comunicat de la Mostra de Coreografies d'aquest any, que han lliurat a les nenes i nens del cole, nosaltres solament ho anem a copiar, para que consti en nuesto bloc i fer-li una mica de publicitat. 

DIVENDRES 18 DE JUNY, A LES 09:30h., AL PATI DE L'ESCOLA TENIU UNA CITA...
ESTEU TOTS/ES CONVIDATS/DES A GAUDIR DE LA "MOSTRA DE COREOGRAFIES" DE L'AUSIÀS MARCH. ENS FA MOLTA IL.LUSIÓ LA VOSTRA PRESÈNCIA I ESPEREM QUE US AGRADIN ELS BALLS QUE AMB TANT D'ESFORÇ I ENTUSIASME HEM PREPARAT DURANT LES SESSIONS D'EDUCACIÓ FÍSICA.

No cal dir que des de l'AMPA com en anys anteriors, procurarem fer totes les fotos i videos que puguem per a penjar-les en aquest "nostre bloc" i que les pugueu veure tots/es que no podeu assistir aquest matí. Si hi ha algun "especialista" en fotos i videos que ens pugui donar un cop de mà en aquesta comesa, la seva ajuda seria molt bé rebuda.

Aprofitem aquesta nota, per a recordar-vos que a l'endemà, DISSABTE 19 DE JUNY, serà la FESTA DE FI DE CURS, organitzada i sufragada enterament per l'AMPA, per tant "la nostra festa", de mares/pares nenes i nens. No fa falta dir-vos que com sòcies/us esteu convidats a passar un dissabte d'alegria i bon rotllo. Sobre la festa de Fi de Curs ja us anirem informant en pròxims dias, a part de donar-vos el Programa de la Festa, uns dies abans de la celebració.

RESUM DE LES ÚLTIMES ENTRADES DEL NOSTRE BLOG

INTRODUEIX EL TEU MAIL , I PODRÀS SEGUIR LA NOSTRA ACTUALITAT