VENDA DE LLIBRES curs 2010/2011

Ja tenim dates per a la venda dels llibres per al curs que ve. Aquestes dates són:
14 juny de 15 a 17 h.
28 juny de 15 a 17 h.
30 juny de 15 a 17 h.
1/2/3  de setembre de 16 a 18 h.
Quan ens sigui possible penjarem el llistat de preus (llibres, material escolar, quota AMPA) tant en el panell d'anuncis a l'entrada de l'escola, com aquí en el bloc.
Us recordem, com ja van posar en una entrada anterior del nostre bloc i en un comunicat que van donar a tots els alumnes, que el pagament serà en efectiu i que no es fiarà a ningú.
També recordar als interessats que per a poder demanar les Beques d'ajuda econòmica i que us les acceptin heu d'adjuntar una còpia de la factura dels llibres pagats. Sinó no us la concediran.
---------------------------------------------------------------------------------
Ya tenemos fechas para la venta de los libros para el curso que viene. Estas fechas son:

14 junio de 15 a 17 h.
28 junio de 15 a 17 h.
30 junio de 15 a 17 h.
1/2/3  de septiembre de 16 a 18 h.
En cuanto nos sea posible colgaremos el listado de precios (libros, material escolar, cuota AMPA) tanto en el panel de anuncios a la entrada de la escuela, como aquí en el blog.
Os recordamos, como ya pusimos en una entrada anterior de nuestro blog y en un comunicado que dimos a todos los alumnos, que el pago será en efectivo y que no se fiará a nadie.
También recordar a los interesados que para poder pedir las Becas de ayuda económica y que os las acepten tenéis que adjuntar una copia de la factura de los libros pagados. Sino no os la concederán.

RESUM DE LES ÚLTIMES ENTRADES DEL NOSTRE BLOG

INTRODUEIX EL TEU MAIL , I PODRÀS SEGUIR LA NOSTRA ACTUALITAT