Activitat Extraescolar: Piscina. Reunió extraordinària

Avui s'ha lliurat a totes els alumn@s que estan apuntats per fer l'activitat extraescolar de Piscina un comunicat d'una reunió extraordinària per demà dia 1 d'octubre. El comunicat és el següent:

ES CONVOCA UNA REUNIÓ EXTRAORDINÀRIA DE L'ACTIVITAT DE PISCINA A LA QUAL ASSISTIRÀ PERSONAL DEL POLIESPORTIU DEL CENTRE PER ACLARIR QUALSEVOL DUBTE QUE EXISTEIXI SOBRE AQUESTA ACTIVITAT I EL DESENVOLUPAMENT DEL CURSET. US ESPEREM EL PROPER DIA 01/10/10 A LES 17 HORES AL MENJADOR DE L'ESCOLA. 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hoy se ha entregado a todas los alumn@s que están apuntados para hacer la actividad extraescolar de piscina un comunicado de una reunión extraordinaria para mañana día 1 de octubre. El comunicado es el siguiente:

SE CONVOCA UNA REUNIÓN EXTRAORDINARIA DE LA ACTIVIDAD DE PISCINA A LA QUE ASISTIRÁ PERSONAL DEL POLIDEPORTIVO DEL CENTRO PARA ACLARAR CUALQUIER DUDA QUE EXISTA SOBRE ESTA ACTIVIDAD Y EL DESARROLLO DEL CURSILLO.
OS ESPERAMOS EL PRÓXIMO DIA 01/10/10 A LAS 17 HORAS EN EL COMEDOR DEL COLEGIO.

RESUM DE LES ÚLTIMES ENTRADES DEL NOSTRE BLOG

INTRODUEIX EL TEU MAIL , I PODRÀS SEGUIR LA NOSTRA ACTUALITAT