ACTIVITATS EXTRAESCOLARS curs 2010/2011 (1)

Davant la demanda d'informació sobre les activitats extraescolars, dir-vos que estem treballant i que aquesta setmana hem de fer reunions que ens clarificaran horaris i preus. Esperem fer la reunió amb totes les mares / pares a finals d'aquesta setmana o principis de l'altra. En breu tindreu notícies.
Com avançament, dir-vos que les activitats en què estem treballant són: Piscina, Teatre, Activitats artístiques, Ioga, Hip-Hop, Anglès, Xinès i les Activitats Esportives en les què tindrem la col.laboració dels monitors del AECS. També dir-vos que alguna pot ser per a mares / pares.
Esperem doncs, a la reunió i que us animeu a apuntar a les vostres filles i fills.
----------------------------------------------------------------------------
Ante la demanda de información acerca de las actividades extraescolares, deciros que estamos trabajando y que esta semana tenemos reuniones que nos clarificarán horarios y precios. Esperamos hacer la reunión con todas las madres/padres a finales de esta semana o principios de la otra. En breve tendréis noticias.
Como adelanto, deciros que las actividades en las que estamos trabajando son: Piscina, Teatro, Actividades artísticas, Yoga, Hip-Hop, Inglés, Chino y las Actividades Deportivas en las que tendremos la colaboración de los monitores del AECS. También deciros que alguna puede ser para madres/padres.
Esperemos pues, a la reunión y que os animéis a apuntar a vuestras hijas e hijos.

RESUM DE LES ÚLTIMES ENTRADES DEL NOSTRE BLOG

INTRODUEIX EL TEU MAIL , I PODRÀS SEGUIR LA NOSTRA ACTUALITAT