ACTIVITATS EXTRAESCOLARS curs 2010/2011 (2)

Mañana les darán a vuestras hijas/hijos el comunicado de la reunión para las actividades extraescolares. Aquí lo tenéis por adelantado.
*Deciros que al final no se podrá hacer la actividad de Teatro, pues Carmen la monitora no lo puede dar este curso y ya es muy tarde para buscar otras opciones.
---------------------------------------------------------------------------------
Demà els donaran a les vostres filles/fills el comunicat de la reunió per a les activitats extraescolars. Aquí ho teniu per endavant.

*Dir-vos que al final no es podrà fer l'activitat de Teatre, doncs Carmen la monitora no ho pot donar aquest curs i ja és molt tard per buscar altres opcions.

Benvolgudes mares i pares:

Un any més ens posem en contacte amb vosaltres per a oferir-vos un llistat d’activitats extraescolars en les quals hem estat treballant ja abans que acabés el curs passat.
Com cada curs, comptem amb l'activitat de Piscina (la més sol·licitada) que es realitzarà al Poliesportiu Centre com ja venim fent des de la seva inauguració. Davant la gran demanda de places, el curs passat van haver de repartir els dies de l'activitat i en aquest, mantenim els mateixos.
DIJOUS:        P/3            HORARI: 18.15 a 19.00 hores PREU 115€ TOT EL CURS
DIVENDRES: P/4 y P/5 HORARI: 17.50 a 18.15 hores PREU 115€ TOT EL CURS
DIVENDRES: 1er a 6è    HORARI: 18.15 a 19.00 hores PREU 100€ TOT EL CURS
*Si per nombre d'alumnes en els diferents grups es poden col·locar els divendres, faria tota l'escola aquest dia, sinó hauríem de fer servir dijous i divendres com el curs passat.
Un any més tenim l'activitat de Teatre a càrrec de Carmen, que va ser molt ben acollida el curs passat i que ens van delectar amb una funció de l'obra que van preparar, primer en privat per a les mares i pares dels actors i ja després per a tota l'escola a la Festa de Fi de Curs.

També hem contactat amb Anabel que és monitora de Hip-Hop i dansa i ens ha promès unes classes molt divertides aprenent ball: hip-hop, funky, poping, break-dance etc, una mena de "Fama" aquí a la nostra escola.
Hem parlat amb Virgínia monitora de Ioga, que introduiria en aquesta activitat tan relaxant a les nenes i nens que s'hi apuntin. (Es pot preparar classes per a mares / pares).
En un to més acadèmic, podem oferir-vos com a activitat, classes d'anglès i xinès a càrrec de Zhao (Llicenciada en Literatura Anglesa i Professora Oficial d'idioma xinès).
-També pot preparar classes de xinès per a mares / pares.
 
      ACTIVITAT
CURSOS
DIES
HORARI
PREU

HIP-HOP, Funky, Poping etc.
DE 1r A 6è
DILLUNS-DIMECRES
17.15 A 18.15
1h.=10€    2h.=20€ mes
TEATRE
DE 1r A 6è
DIMECRES
17 A 18h.
15 € mes

            ANGLÈS                    De 1r a 3r               DILLUNS                   17 A 18h.                15 € mes

                                                4t a 6è                  DIVENDRES
               XINÈS                 MARES/PARES           DIVENDRES               17 A 18h.              15 € mes
IOGA
1r A 6è
DIVENDRES
17 A 18h.
20/25 € mes


 Per a les activitats esportives hem contactat com en cursos passats amb els monitors de l'AECS, que ens han preparat un conjunt d'activitats que les podeu veure en el fulletó adjunt.
Per poder parlar i comentar tot aquest llistat d'activitats extraescolars, us emplacem a una reunió a l'escola que tindrà lloc el proper divendres (17) a les 17,10 hores. Esperem la vostra assistència i que us animeu a apuntar les vostres filles i fills a les diverses activitats.
---------------------------------------------------------------------------------
Apreciadas madres y padres:

Un año más nos ponemos en contacto con vosotros para ofreceros un listado de actividades extraescolares en las cuales hemos ido trabajando ya antes de que acabara el curso pasado.
Como cada curso, contamos con la actividad de Piscina (la más solicitada) que se realizará en el Poliesportiu Centre como ya venimos haciendo desde su inauguración. Ante la gran demanda de plazas, el curso pasado tuvimos que repartir los días de la actividad y en éste, en principio, mantenemos los mismos.
JUEVES:    P/3           HORARIO: 18.15 a 19.00 horas PRECIO 115€ TODO EL CURSO
VIERNES:  P/4 y P/5 HORARIO: 17.50 a 18.15 horas PRECIO 115€ TODO EL CURSO
VIERNES:  1º a 6º      HORARIO: 18.15 a 19.00 horas PRECIO 100€ TODO EL CURSO
*Si por nº de alumnos en los diferentes grupos se pueden colocar los viernes, toda la escuela haría este día, sino tendríamos que usar jueves y viernes como el curso pasado.
Un año más tenemos la actividad de Teatro a cargo de Carmen, que fue muy bien acogida el curso pasado y que nos deleitaron con una función de la obra que prepararon, primero en privado para las madres y padres de los actores y ya después para toda la escuela en la Fiesta de Fin de Curso.
También hemos contactado con Anabel que es monitora de Hip hop y danza y nos ha prometido unas clases muy divertidas aprendiendo baile: hip hop, funky, poping, break-dance etc., una especie de "Fama" aquí en nuestro colegio.
Hemos hablado con Virginia monitora de Yoga, que introduciría en esta actividad tan relajante a las niñas y niños que se apunten a la actividad. (Se puede preparar clases para madres / pares).
En un tono más académico, podemos ofreceros como actividad, clases de inglés y chino a cargo de Zhao (Licenciada en Literatura Inglesa y Profesora Oficial de idioma Chino)
-También puede preparar clases de chino para madres / pares.
      ACTIVIDAD
CURSOS
DÍAS
HORARIO
PRECIO

HIP-HOP, Funky, Poping etc.
DE 1º A 6º
LUNES - MIÉRCOLES
17.15 A 18.15
1h.=10€    2h.=20€ mes
           INGLÉS                     De 1ªa 3º                  LUNES               17 A 18h.                   15 € mes

                                                 4ªa 6º                 VIERNES
            CHINO                MADRES/PADRES        VIERNES             17 A 18h.                   15 € mes
YOGA
1º A 6º
VIERNES
17 A 18h.
20/25 € mes


Para las actividades deportivas hemos contactado como en cursos pasados con los monitores del AECS, que nos han preparado un conjunto de actividades que las podéis ver en el folletín adjunto.
Para poder hablar y comentar todo este listado de actividades extraescolares, os emplazamos a una reunión en el colegio que tendrá lugar el próximo viernes (17) a las 17 horas. Esperamos vuestra asistencia y que os animáis a apuntar a vuestras hijas e hijos a las diversas actividades

RESUM DE LES ÚLTIMES ENTRADES DEL NOSTRE BLOG

INTRODUEIX EL TEU MAIL , I PODRÀS SEGUIR LA NOSTRA ACTUALITAT