CARNAVAL 2011 (curs 10/11.)

Comença la setmana de Carnestoltes a l'escola (setmana gran durant el curs). Suponem que teniu el programa que els van donar als vostres fills en el col·le  sinó aquí teniu aquest enllaç per poder veure-ho o descarregar-ho: http://cid-6e26f8c0be410937.office.live.com/self.aspx/.Documents/Carnestoltes%20curs%2010-11.tif

De totes maneres aqui teniu un recordatori de les activitats en les quals  l'AMPA forma part activa, ja sigui de manera econòmica o organitzativa.
El dijous gras (dia de la truita), 3 de març organitzem una degustació de truites fetes per les mares i algun pare?. Animar-vos, quantes més truites tinguem, més menjarem. La beguda, com sempre la posa l'AMPA, perquè passin millor els trossos de truita.
El divendres, 4 de març després de la desfilada i ball de Carnestoltes de les nenes i nens del col·le, l'AMPA organitza (prepara i serveix) una xocolatada amb bescuits que ja s'ha convertit en una tradició de cada any en l'Ausiàs, a la qual esteu convidats alumn@s, mares/pares i professors.
D'altra banda, recordar-vos també que, les mares i pares, també podeu venir disfressats, que el Carnestoltes és festa per a tots: petits i grans.
----------------------------------------------------------------------------
Empieza la semana de Carnestoltes en la escuela (semana grande durante el curso). Suponemos que tenéis el programa que les dieron a vuestros hij@s en el cole sino aquí tenéis este enlace para poder verlo o descargarlo:  http://cid-6e26f8c0be410937.office.live.com/self.aspx/.Documents/Carnestoltes%20curs%2010-11.tif
De todos modos aquí tenéis un recordatorio de las actividades en las cuales el AMPA forma parte activa, ya sea de manera económica u organizativa.
El jueves (día de la tortilla), 3 de marzo organizamos una degustación de tortillas hechas por las madres y algún padre?. Animaros, cuántas más tortillas tengamos, más comeremos. La bebida, como siempre la pone el AMPA, para que pasen mejor los trozos de tortilla.
El viernes, 4 de marzo después del desfile y baile de Carnestoltes de las niñas y niños del cole, el AMPA organiza (prepara y sirve) una chocolatada con bizcochos que ya se ha convertido en una tradición de cada año en el Ausiàs, a la cual estáis invitados alumn@s, madres/padres y profesores.
Por otro lado, recordaros también que, las madres y padres, también podéis venir disfrazados, que Carnestoltes es fiesta para todos: pequeños y grandes.

RESUM DE LES ÚLTIMES ENTRADES DEL NOSTRE BLOG

INTRODUEIX EL TEU MAIL , I PODRÀS SEGUIR LA NOSTRA ACTUALITAT