ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA 2011

Us hauran lliurat un comunicat amb la convocatòria per a l'Assemblea general de sòcies/s de l'AMPA. No està de més dir-vos de la importància de la vostra assistència a la mateixa ja que, entre altres coses, es van a tocar dos temes molt importants, la venda de llibres per al curs següent i la dissolució de la Junta Directiva de l'AMPA i l'elecció d'una nova.
Aquí teniu els enllaços al comunicat:
Animar-vos a presentar una Junta Directiva, o formar part d'alguna. És molt gratificant participar en l'educació dels nostres hij@s i anar amb elles/s col·laborant en l'Associació de mares i pares en aquesta etapa d'Infantil i Primària.
En l'enllaç "DOCUMENTS", aquí en el bloc, podeu llegir la Memòria d'aquest curs passat i uns altres, i adonar-vos del treball que realitza l'AMPA per a les nostres nenes i nens. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Os habrán entregado un comunicado con la convocatoria para la Asamblea general de socias/os del AMPA. No está de más deciros de la importancia de vuestra asistencia a la misma ya que, entre otras cosas, se van a tocar dos temas muy importantes, la venta de libros para el curso siguiente y la disolución de la Junta Directiva del AMPA y la elección de una nueva.
Aquí tenéis los enlaces al comunicado:
Animaros a presentar una Junta Directiva, o formar parte de alguna. Es muy gratificante participar en la educación de nuestros hij@s e ir con ellas/os colaborando en la Asociación de madres y padres en esta etapa de Infantil y Primaria.
En el enlace "DOCUMENTS", aquí en el blog, podéis leer la Memoria de este curso pasado y otros,  y daros cuenta del trabajo que realiza el AMPA para nuestras niñas y niños.  

RESUM DE LES ÚLTIMES ENTRADES DEL NOSTRE BLOG

INTRODUEIX EL TEU MAIL , I PODRÀS SEGUIR LA NOSTRA ACTUALITAT