MOSTRA DE COREOGRAFIES (2)

Avui s'ha fet la MOSTRA DE COREOGRAFIES de l'Ausiàs, un dia molt esperat per tots. Encara que feia molta calor i un sol de justícia, ho hem passat molt bé i ha estat un matí ple d'emoció i alegria.
Volem donar les gràcies a Mireia i tot el claustre de professors per fer any rere any un dia tan especial, en què mares i pares gaudim tant. I com no, als veritables protagonistes: nostres filles i fills. 
Un record pels alumn@s de 6è que ens deixen i es van al "insti". Sort per a tots en el nou cicle de la seva vida que van a començar.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hoy se ha hecho la MOSTRA DE COREOGRAFIES del Ausiàs, un dia muy esperado por tod@s. Aunque hacía mucha calor y un sol de justicia, lo hemos pasado muy bien y ha sido una mañana llena de emoción y alegría.

Queremos dar las gracias a Mireia y todo el claustro de profesores por hacer año tras año un dia tan especial, en que madres y padres disfrutamos tanto. Y como no, a los verdaderos protagonistas nuestras hijas e hijos.
Un recuerdo para los alumn@s de 6º que nos dejan y se van al "insti". Suerte para tod@s en el nuevo ciclo de su vida que van a comenzar. 

Ja hem pujat al nostre canal de YouTube els primers videos de la jornada: Els de EDUCACIó INFANTIL P/3, P/4 i P/5. Aquí teniu els enllaços:

P-3 P-4 (Pippi Calzaslargas)  

http://www.youtube.com/watch?v=7SdCKPtHUGc

P-5 (Ghostbusters) 

http://www.youtube.com/watch?v=0V94y4ftHUE

     


RESUM DE LES ÚLTIMES ENTRADES DEL NOSTRE BLOG

INTRODUEIX EL TEU MAIL , I PODRÀS SEGUIR LA NOSTRA ACTUALITAT