Davant la convocatòria de vaga en el sector de l’ensenyament pel proper 22 de maig i de la greu situació que està vivint l’ensenyament públic, els/les mestres de l’Escola Patufet-Sant Jordi ens propossan fer, per aquesta data, una jornada de reflexió amb els nostres alumnes.
Tots hi perdrem! Tots hi estem implicats! 

Per acabar la jornada ens proposem a les AMPAs de totes les escoles de L’Hospitalet anar TOTS JUNTS A LA PLAÇA DE L’AJUNTAMENT PER FER-NOS SENTIR! 

Lluitem tots plegats !!!
Organització:
Sortirem de les diferents escoles a les 16.30 h. cada família amb el seu fill/a amb una samarreta groga ( si en teniu), així com també els/les mestres cap a la plaça de l’Ajuntament. Cal portar estris que facin soroll, cassoles, xiulets, timbals…

US ESPEREM! Ante la convocatoria de la huelga en el sector de educación el próximo 22 de mayo y la grave situación en la que vive la educación pública, los profesores de la Escuela Patufet-Sant Jordi nos propone hacer en esta fecha una jornada de reflexión con nuestros alumnos.

Todos perdemos!! Todos estamos implicados!!

Para acabar la jornada nos proponen a las AMPAS de todas las escuelas de L'Hospitalet ir  TODAS JUNTOS A LA PLAZA DEL AYUNTAMIENTO PARA HACERNOS ESCUCHAR!!

Luchemos todos juntos!!
 Organización:
Saldremos de los diferentes colegios a las 16:30h. cada familia con sus hijos con una camiseta amarilla(si tenéis), así como también los profesores, hacia la plaza del ayuntamiento.Rogamos llevar cosas que hagan ruido, cacerolas, silbatos, tambores....

OS ESPERAMOS!!!

RESUM DE LES ÚLTIMES ENTRADES DEL NOSTRE BLOG

INTRODUEIX EL TEU MAIL , I PODRÀS SEGUIR LA NOSTRA ACTUALITAT