Estem preparant un nou blog de l'Ampa, pròximament l'actualitzarem i us mantindrem informats de tot lo relatiu a l'escola i les pròximes actuacions de l' Ampa, com la festa que ja estem preparant de la Castanyada.

De moment us posem aquesta informació de la Vaga d' Ensenyament  convocada per al pròxim 24 d'octubre, amb motiu del rebuig a la nova Ley de WERT. 
En aquest document podreu saber quins són els motius per els quals el sector de l'educació es veu obligat a fer Vaga.
Durant aquest dia es realitzaran els serveis mínims a l' escola.

Tothom que vulgui podrà unir-se a la Vaga, es important que junts recolzem aquesta convocatòria, des de l 'Associació de Pares i Mares de l' escola Ausias March, fem una crida a les families a participar en les mobilitzacions de protesta que es duran a terme aquest dia.

LA UNIÓ FA LA FORÇA, PER EL FUTUR DELS NOSTRES FILLS: 

NO A LA OMCE!!

Estamos preparando un nuevo blog del Ampa, próximamente lo actualizaremos y os mantendremos informados de todo lo relativo al colegio y las actuaciones del Ampa, como la fiesta que ya estamos preparando de la Catañada.

De momento os colgamos esta información sobre la Huelga de la Enseñanza convocada para el próximo 24 de octubre del 2013, con motivo del rechazo a la nueva ley de WERT. En este documento podreís saber cuales son los motivos por los cuales el sector de la educación se ve obligado a hacer Huelga.
Durante ese día se realizaran los servicios mínimos en el colegio.
Todo áquel que quiera podrá unirse a la Huelga. 
Es importante que juntos apoyemos esta convocatoria, desde la Asociación de Padres y Madres del Ampa de  la Escuela Ausias March, hacemos un llamamiento a las familias  a participar en las mobilizaciones de protesta previstas para ese día.


LA UNIÓN HACE LA FUERZA, POR EL FUTURO DE NUESTROS HIJOS:


NO A LA OMCE!!RESUM DE LES ÚLTIMES ENTRADES DEL NOSTRE BLOG

INTRODUEIX EL TEU MAIL , I PODRÀS SEGUIR LA NOSTRA ACTUALITAT