CONTINUA LA RATXA: UNA ALTRA VICTÒRIA DE L'AMPA AUSIÀS MARCH. Ausias March 3 - LO Mare de Déu de Bellvitge 2

Després de l'última ensopegada a la lliga, l'AMPA Ausiàs March sembla haver-se posat de nou les piles, i va realitzar un partit portentós en defensa, que sumat amb els centelleigs de genialitat habituals en atac, han permès que el nostre equip es fes amb una victòria in extremis, pero no menys justa i merescuda, dijous passat en el nostre camp.

El partit va començar bé, amb gol local. Però l'equip visitant del Mare de Déu de Bellvitge, va començar a assetjar seriosament l'arc del Ausiàs.
La defensa del nostre equip, minvada pel que fa a nombre de jugadors en aquesta jornada, va haver d'emprar-se a fons, i donar-ho tot perquè el marcador es mantingués en aquesta avantatge inicial. No obstant això, el Mare de Déu va aconseguir empatar abans de la primera meitat.

Dos jugadors destacats del partit celebrant la victoria.
Represa la segona, l' Ausiàs es va avançar de nou, portant a terme la seva cadena de fuetades habituals en atac.
El bon treball defensiu, feia pensar que es podria arribar al final amb aquest 2-1, però una jugada desafortunada per als nostres, el Mare de Déu va aconseguir empatar a 3 minuts del final del partit, d'un xut llunya, traslladant tota la pressió visitant als nostres .
El setge visitant va ser màxim fins que en una contra letal l'equip AMPA AUSIAS MARCH va marcar el gol definitiu a pocs segons de la finalització,  donant-nos una merescuda victòria.

RESUM DE LES ÚLTIMES ENTRADES DEL NOSTRE BLOG

INTRODUEIX EL TEU MAIL , I PODRÀS SEGUIR LA NOSTRA ACTUALITAT