DERROTA DURA I INESPERADA: Jaume Balmes 5 - Ausiàs March 0

Aquesta vegada, l'equip AMPA Ausiàs March no va aconseguir sumar els 3 punts en el partit disputat aquest dijous davant l'AMPA Jaume Balmes B, a la pista de l'equip de la Travesia Industrial.
Els nostres jugadors, malgrat que ho van intentar una i altra vegada, no van poder fer-se amb la victoria, inciada amb un primer gol local, que va demostrar finalment estar en millor forma.
Els de l' Ausiàs van enfrontar el xoc amb la intenció de realitzar el seu joc combinatiu en atac davant un rival que en cap moment estava disposat a concedir facilitats de cap tipus en defensa. Dominava la possessió l'equip
visitant, i va disposar de la primera...
...gran oportunitat, amb un xut llunyà, que va golpejar el travesser, al minut 7 de la primera part i que podia haver avançat clarament als visitants, canviant el signe del partit. Aquesta clara ocasió va ser el reflexe de la mala sort en atac que persegueix últimamente a l' Ausiàs March.
 El 0-0 va continuar durant molts minuts, fins que, en una altra jugada afortunada de l'equip local, el Jaume Balmes va fer el primer gol, cosa que va posar el partit costa cap amunt al quadre de l'Ausiàs.
Tot i això l' AMPA Ausiàs March podia haver igualat el partit abans de la primera meitat en diverses ocasions, però estava clar que no hi havia encert de cara a gol. L'equip de l'Ausiàs continuava disposant de les més clares ocasions del partit, però els xuts a porta s' anaven una i altra vegada per ben poc.
La segona meitat va ser un constant setge per part dels visitants a la porteria local. Jugades personals, xuts llunyans, rematades amb triangulacions o jugades a pilota parada, de totes les formes possibles ho va intentar els de l'Ausiàs, davant un Balmes que es va limitar a defensar i a sortir ràpidament en comptades ocasions a la contra, ampliant poc a poc el resultat fins arrivar al definitiu 5-0, desmoralitzant literalment l'equip visitant.

Estava clar que la pilota no havia volgut entrar, tot i la insistència del nostre equip.
Una altra vegada serà Ausias!


RESUM DE LES ÚLTIMES ENTRADES DEL NOSTRE BLOG

INTRODUEIX EL TEU MAIL , I PODRÀS SEGUIR LA NOSTRA ACTUALITAT