RACÓ DE PARES I MARES AUSIÀS MARCH: el nostre espai de debat.

Des de l'AMPA de l'Ausiàs March portem dos anys organitzant debats educatius per famílies. Coordinats amb el PAEF (Projecte d'Acompanyament a Famílies a l'Escola) que ens ha donat suport en aquesta iniciativa, hem anat creant pas a pas, el nostre racó: el "Racó de Pares i Mares" de l'Ausiàs March, un espai on debatre, xerrar i compartir tota mena de temes que ens amoïnen sobre la educació i la criança dels nostres fills i filles.
El passat 4 de Maig,pares, mares i mestres de l'escola vam parlar sobre la convivència entre iguals a l'escola, l'assetjament (bullying) i la resolució de conflictes. De la mà de l'Associació ARA,en aquesta trobada vam compartir les nostres inquietuds sobre un tema que ens amoïna especialment als pares. El debat es va centrar en com detectar i com prevenir l'assetjament escolar, posant èmfasi en la importància que té treballar l'autoestima dels nens desde ben petits. Va ser una xerrada-taller molt participativa a la que hi van assistir pares i mares d'altres escoles de la ciutat com l'escola Canigó i l'escola Patufet Sant Jordi.
Ja estem pensant en la propera xerrada. Si teniu alguna proposta sobre algun tema que us amoïni especialement, ens la podeu fer arribar a través dels comentaris i la tindrem en compte per a futures xerrades.Moltes gràcies per la vostra participació.


 


RESUM DE LES ÚLTIMES ENTRADES DEL NOSTRE BLOG

INTRODUEIX EL TEU MAIL , I PODRÀS SEGUIR LA NOSTRA ACTUALITAT