Racó de les Famílies de l'Ausiàs March: "Educar no és tan difícil"

Benvolgudes famílies, aquest curs 2016-2017 volem donar continuitat al Racó de Pares, un espai on podem debatre, xerrar i compartir inquietuds sobre l'educació dels nostres fills.
Enguany ens hem sumat a una proposta del PAEF (Programa d'Acompanyament a Famílies de l'Ajuntament de L'Hospitalet). Es tracta del Projecte "Educar no és tan difícil", dirigit per la Mestra, Doctora en Psicologia i Assessora de Famílies i escoles, Maria Jesús Comellas.


COM LES FAMÍLIES PODEM AFAVORIR L'AUTONOMIA DELS NOSTRES FILLS I FILLES?

El projecte "Educar no és tan difícil" adreçat a l'AMPA i les famílies de tres escoles de l'Hospitalet (Ausiàs March, Josep Mestres i l'IES Vilumara), preten aprofondir i treballar el tema de l'Autonomia dels nostres fills i filles per tal d'afavorir la seva Maduresa i les Relacions positives.
El projecte es desenvoluparà al llarg del curs en vàries sessions de treball que seran dinamitzades per dues mares de l'escola amb el suport d'una tècnica del PAEF. Es faran vàries sessions, una cada trimestre, on podrem treballar plegats, exposar les nostres idees i experiències quotidianes.

Des d'aquí us anirem informant de les dates de les sessions i també us animem a que participeu en aquestes xerrades.

"Educar és donar oportunitats d'experimentar i d'equivocar-se. Educar és ensenyar a viure." Maria Jesús Comellas


Moltes gràcies!
Tots som escola, tots eduquem.

RESUM DE LES ÚLTIMES ENTRADES DEL NOSTRE BLOG

INTRODUEIX EL TEU MAIL , I PODRÀS SEGUIR LA NOSTRA ACTUALITAT