Taller de Ganxet XL per a mares i pares. #enganxatalAusiàs


Aquesta setmana comencem amb una nova activitat per als pares i mares de l'Ausiàs March:
el TALLER DE GANXET XL. Es tracta d'un Taller GRATUÏT que es farà tots els Dimecres, de 17h30 a 18h30, on aprendrem a fer ganxet amb bosses de plàstic reciclades.

OBJECTIUS DEL PROJECTE:
1. Promoures una acció col.laborativa per fer un MURAL que simuli un pasisatge urbà i DECORAR l'escola.
2. Fomentar el RECICLATGE de bosses de plàstic que tots acumulem a casa.
3. Apropar les FAMÍLIES a l'escola i entrellaçar vincres entre elles a través de l'activitat de TEIXIR.

DESENVOLUPAMENT DEL PROJECTE:
1. Crearem un RACÓ DE GANXET a l'escola, un espai obert per a realitzar aquesta activitat un cop per setmana i al llarg de tot el curs.
2. Hi haurà TALLERS de ganxet gratuïts per a pares i mares, avis, àvies, monitors i mestres, tots els dimecres de 17h30 a 18h30.
3. Si no podeu venir als tallers podeu col.laborar TEIXINT desde casa.
4. Els alumnes també es poden sumar a l'acció i col.laborar fent tallers a classe.
5. El projecte es pot fer extensiu a amics, veïns i entitats del BARRI.
Per assistir al Taller de Ganxet XL només cal que vingueu els dimecres, de 17h30 a 18h30, amb la il.lusió d'aprendre a teixir i a reciclar i que porteu tissores i unes quantes bosses de plàstic, de les que tingueu per casa, les del super , de colors o llises, amb lletres o sense...


 


Podeu venir cada dimecres o només els dimecres que us vagi bè. Si teniu algun dubte podeu contactar amb la Rosa de Lima, mare de l'escola, aficionada al ganxet i el reciclatge, que serà l'encarregada de coordinar l'activitat al llarg del curs. El seu correu és: delimalimon@yahoo.es

Ah, per els que no podeu venir i us faria il.lusió col.laborar desde casa, esteu atents, que en uns dies penjarem al blog un Tutorial pas a pas perque podeu col.laborar desde casa fent la vostra aportació.  Podreu seguir com avança la creació del MURAL des d'aquí i a través del Facebook i el Twitter de l'AMPA.

Podeu portar bosses de plàstic a l'escola i deixar-les al vestíbul de l'escola, al costat del despatx de l'AMPA hem instal.lat uns contenidors perque les podeu deixar.Des d'aquí us animem a fer servir el hastag #enganxatalAusiàs quan pujeu fotos de les vostres creacions a les xarxes socials.


Moltes gràcies per col.laborar en el projecte!

RESUM DE LES ÚLTIMES ENTRADES DEL NOSTRE BLOG

INTRODUEIX EL TEU MAIL , I PODRÀS SEGUIR LA NOSTRA ACTUALITAT