30 Novembre: 1er Debat educatiu amb famílies. Com la família por afavorir l'autonomia en els seus fills?

Benvolgudes famílies, preneu nota! El proper dimecres 30 de Novembre posem en marxa el projecte Educar no és tan difícil amb la 1ª Trobada dirigida a famílies, pares, mares, avis, àvies.. i mestres de l'escola.
L'horari de la trobada serà de 17h a 18h30, i hi haurà servei de monitoratge gratuït per a nens entre 3 i 12 anys. Cal inscripció prèvia a través de l'AMPA per sol.licitar el servei d'acollida.

En en aquest projecte que iniciem amb la xerrada del dia 30 de Novembre, les famílies serem les protagonistes. L'objectiu és treballar plegats al llarg de 4 sessions, compartir les nostres vivències i experiències quotidianes per tal d'aprendre els uns dels altres i respondre a la pregunta: Com la família pot afavorir l'autonomia en els seus fills?
Parlarem de conductes, hàbits, de la sobreprotecció, l'autoestima, la maduresa dels nens, del que pensem que fem be i el que no, i farem anàlisi de tot plegat.

Com bé diu la Maria Jesús Comellas al seu llibre Educar no és tan difícil: "Segur que ens sentiríem millor si compartissim el que ja sabem, amb experiències d'altres famílies en situacions semblants, perquè llavors podríem trobar idees per decidir si cal canviar.. Quina quantitat d'idees interessants que poden sortir de tantes famílies...Un cop serem a casa ja prendrem les nostres pròpies decisions, però l'horitzó s'haurà ampliat."
 
AGENDA DE TROBADES.  RACÓ DE LES FAMÍLIES Curs 2016-2017:

Dimecres, 30 Novembre 2016 -1ª Trobada
Dimarts, 24 Gener 2017 - 2ª Trobada
Dimarts, 28 Febrer 2017 - 3ª Trobada
Dimarts, 4 Abril 2017 - 4ª Trobada


Ens agradarà molt que vingueu i participeu en aquesta experiència.
Tots som escola, tots eduquem.

RESUM DE LES ÚLTIMES ENTRADES DEL NOSTRE BLOG

INTRODUEIX EL TEU MAIL , I PODRÀS SEGUIR LA NOSTRA ACTUALITAT