El 23 de Novembre participem a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.


Benvolgudes famílies, com ja us vam explicar aquí, aquest curs hem posat en marxa a l'escola un Taller de Ganxet amb bosses de plàstic reciclades, un projecte anomentat #enganxatalAusiàs.

Ens plau comunicar-vos que aquesta activitat, dirigida a tota la comunitat educativa, ha estat acreditada per a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, la #EWWR, que s'organitzarà en més de 30 regions d'Europa al llarg de la setmana del 19 al 27 de Novembre de 2016..

Aquest any la #EWWR està dedicada a la Prevenció de Residus d'Envasos, i desde l'Ausiàs March participem amb un dels nostres Tallers de Ganxet i Reciclatge, reciclant i donant un nou ús a bosses de plàstic, transformant-les amb la tècnica del ganxet XL en un mural per decorar l'escola.


Us animem a venir al Taller que farem el proper dia 23 de Novembre, de 17h30 a 18h30, al menjador de l'escola, per celebrar junts la Setmana Europea de la Prevenció de Residus d'Envasos.

PREMI EUROPEU DE LA PREVENCIÓ DE RESIDUS
L’Agència de Residus de Catalunya escullirà els projectes catalans nominats al Premi Europeu de la Prevenció de Residus tenint en compte l’originalitat de la proposta, el seu caràcter innovador, l’adaptabilitat a d’altres contextos regionals o locals, la mobilització del públic objectiu i la durada.

Fent click a la següent imatge podeu consultar l'Agenda Catalana 2016, amb totes les activitats programades per empreses, entitats i escoles arreu de Catalunya durant la #EWWRcat::

Us esperem el proper dimecres 23 de Novembre al menjador de l'escola! 

RESUM DE LES ÚLTIMES ENTRADES DEL NOSTRE BLOG

INTRODUEIX EL TEU MAIL , I PODRÀS SEGUIR LA NOSTRA ACTUALITAT