1a Trobada del Racó de Famílies de l'Ausiàs March.


 

El passat 30 de Novembre va tenir lloc la primera de les 4 Trobades programades aquest curs per parlar sobre l'Autonomia dels nostres fills i filles. En aquesta primera cita, la Comissió del Racó de les Famílies de l'AMPA va presentar el projecte i va realitzar una dinàmica de grup en la que van participar 18 mares i pares.
Volem agraïr la partipació de les famílies que van assistir a aquesta 1ª Trobada així com a la Laura Madorell del PAEF (Programa d'Acompanyament Educatiu a Famílies) pel seu suport.
L'objectiu d’aquestes trobades és treballar al llarg del curs el concepte d’Autonomia per tal afavorir la maduresa i les relacions positives dels nostres fills i filles. La idea és compartir amb altres famílies de la nostra escola les nostres experiències quotidianes, fent visible el que ja sabem, els nostres coneixements i habilitats, per tal d'aprendre els uns dels altres. 
A la 1ª Trobada vam parlar del respecte i de les exigències socials i familiars a les que estem exposats pares i mares en el nostre dia a dia a l'hora d'educar els nostres fillsi vam parlar de la diferència que pot haver en l'autonomia dins de casa i la de fora de casa, a l'escola, per exemple. I va ser molt enriquidor compartir experiències.

En les següents trobades parlarem de conductes i hàbits que van assolint els nostres nens amb l'edat, de la sobreprotecció, l'autoestima i la maduresa dels nens, del que pensem que fem bé i el que no, i finalment farem anàlisi de tot plegat. Animeu-vos a participar i a compartir la vostra experiència.

AGENDA DE TROBADES RACÓ DE LES FAMÍLIES 2017:
Dimarts 24 de Gener 2017 
Dimarts 28 Febrer 2017 
Dimarts 4 Abril 2017

Projecte EDUCAR NO ÉS TAN DIFÍCIL
Organitza: AMPA i Escola Ausiàs March
Promou: PAEF (Programa d’Acompanyament  Educatiu a les Famílies)

Ens tornem a veure a la 2ª Trobada, el 24 de Gener!
Comissió Racó de les Famílies .

RESUM DE LES ÚLTIMES ENTRADES DEL NOSTRE BLOG

INTRODUEIX EL TEU MAIL , I PODRÀS SEGUIR LA NOSTRA ACTUALITAT