2a Trobada del Racó de les Famílies: 24 de Gener 2017

Benvolgudes famílies, us recordem que el proper dimarts 24 de Gener us esperem a la 2a Trobada del Racó de les Famílies per continuar xerrant sobre l'autonomia dels nostres fills i filles.

                                              
Són més autònons del que creiem els nostres fills?
La idea d'aquesta 2a Trobada és recollir informació al voltant de les tasques que poden assolir els nens i nenes segons la seva edat, i analitzar-la.

No és el mateix el que pensem pares i mares que hauríen de fer els nostres fills que el que realment poden fer ells. Hi ha infinitat d'articles que ens proposen llistats de tasques que poden fer les nens segons la seva edat, però sabem que cada nen, cada cas i cada família són diferents. Per aixó us demanem que feu la prova a casa i elaboreu un llistat amb les tasques que els vostres fills i filles creuen que poden fer tot sols.

El dia 24 de Gener dedicarem la Trobada a recollir els llistats de tasques que ens porteu, posar-les en comú i analitzar-les. Entre tots intentarem definir unes pautes per acompanyar als nostres fills en l'autonomia.

Us esperem el proper dimarts 24 de Gener a les 17h al Racó de les Famílies!
*recordeu que tindrem Servei d'acollida gratuït per a nens i nenes de 3 a 12 anys. Si necessiteu aquest servei haureu de comunicar-ho a l'AMPA a través de la delegada de classe prèviament.

Comissió del Racó de les Famílies.

RESUM DE LES ÚLTIMES ENTRADES DEL NOSTRE BLOG

INTRODUEIX EL TEU MAIL , I PODRÀS SEGUIR LA NOSTRA ACTUALITAT