Taller de ganxet i reciclatge #enganxatalAusiàs


Com ja sabeu, aquest curs hem posat en marxa un Taller Gratuït de Reciclatge i Ganxet XL dirigit a les famílies. Al llarg del 1er Trimestre, famílies, monitors i mestres han passat pel taller dels dimecres a reciclar bosses de plàstic i a aprendre a teixir amb nosaltres. L'objectiu d'aquest projecte, anomenat #enganxatalAusiàs, és crear un mural i decorar el pati de l'escola entre tots.a final de curs.

Han estat moltes bosses reciclades, moltes tardes de dimecres aprenent junts, fins a tres generacions reciclant i teixint plegats. Ens han vingut a veure famílies d'altres escoles de la ciutat, amb ganes d'aprendre a reciclar i a teixir..I fins i tot ens ha donat temps de participar en la Setmana Eureopea de Prevenció de Residus d'Envasos #EWWR. 

Des d'aquí volem donar les gràcies a tots, grans i petits, per participar. I volem animar als que encara no us heu enganxat a venir un dimecres. I si us estimeu més col.laborar desde casa aquí us deixem un pas a pas per a reciclar una bossa i un patró per poder fer la vostra aportació al mural.

Us esperem al nostre Taller de Reciclatge i Ganxet XL tots els dimecres de 17h30 a 18h30 al menjador de l'escola!


RESUM DE LES ÚLTIMES ENTRADES DEL NOSTRE BLOG

INTRODUEIX EL TEU MAIL , I PODRÀS SEGUIR LA NOSTRA ACTUALITAT