Vine el 4 d'Abril a la 4ª Trobada del Racó de les Famílies!El promer dimarts 4 d'Abril (17h a 18h30) tenim programada la darrera Trobada del Racó de les Famílies de l'Ausiàs March. Es tracta del darrer debat educatiu enmarcat en el projecte Educar no és tan difícil, un projecte que ens ha servit per treballar al llarg del curs el concepte d'autonomia, un tema que ens preocupa molt als pares i mares en la nostra tasca educativa.
Han estat moltes vivències i anècdotes compartides desde que vam començar a treballar el tema de l'autonomia el dia 30 de Novembre i per això, tant si heu vingut a alguna de les trobades com si no, us esperem a la darrera sessió perque podeu dir la vostra!

TROBADA #RACÓDELESFAMÍLIES 
ESCOLA AUSIÀS MARCH L'HOSPITALET

Dimarts 4 Abril 2017 Organitza AMPA i Escola Ausiàs March
Promou: PAEF (Programa d'Acompanyament Educatiu a les Famílies)
* recordeu que tindrem Servei d'acollida gratuït per a nens i nenes de 3 a 12 anys.

Aquí us deixem la galeria d'imatges de la 3ª Trobada, el passat 28 de Febrer, en la que vam parlar de les estratègies que fem servir perque els nens aprenguin a recollir joguines, endreçar les seves coses, agafin l'hàbit de fer els deures tot sols, sàpiguen autogestionar-se l'us de la tecnologia o siguin autònoms en la seva higiene personal, entre d'altres.

RESUM DE LES ÚLTIMES ENTRADES DEL NOSTRE BLOG

INTRODUEIX EL TEU MAIL , I PODRÀS SEGUIR LA NOSTRA ACTUALITAT