Així de bé va anar el súper Taller Familiar del #DiariSecret

Benvolgudes famílies, ja no queda res perque acabi el curs!! Grans i petits tenim moltes ganes de que arribin les vacances i ja estem pensant en les aventures que viurem aquest estiu.

Com us vam anunciar aquí, dimecres 17 vam fer el taller familiar Diari Secret per les vacances. No podem estar més contentes de com va anar tot plegat, de que tants nens i nenes de la nostra escola compartissin en família una tarda tan creativa amb amics d'altres escoles de L'Hospitalet com la Patufet Sant Jordi i l'Alpes. Bocabadades ens van deixar amb la seva creativitat decorant les portades dels seus diaris.

Aquí us deixem les fotos del taller Diari Secret per les vacances 2017:


Moltes gràcies a tots els nens i nenes, les famílies, mares i pares, avis i àvies, amics i amigues que heu col.laborat en els Tallers Familiars de l'escola al llarg de tot aquest curs (Taller Ganxet XL, Taller Samarretes i Taller Diari Secret)
Ja estem pensant en els tallers per al proper curs, us mantindrem informades, famílies!

*Si voleu fer-nos alguna suggerència sobre els tallers, podeu fer un comentari en aquest post o us podeu adreçar per correu electrònic a: enganxatalausias@gmail.com


Tallers Familiars de l'Ausiàs March LH
#enganxatalausiàs


RESUM DE LES ÚLTIMES ENTRADES DEL NOSTRE BLOG

INTRODUEIX EL TEU MAIL , I PODRÀS SEGUIR LA NOSTRA ACTUALITAT