ÚLTIMES NOTÍCIES... 14 DICIEMBRE PUERTAS ABIERTAS PISCINA EN HORARIO HABITUAL... EXTRAESCOLARES PRÓXIMOS DÍAS JORNADA DE PUERTAS ABIERTAS VER AGENDA EXTRAESCOLARES.......PRÓXIMAMENTE INFORMAREMOS DE LA REUNIÓN DE CONSTITUCIÓN DEL NUEVO CONSELL ESCOLAR... COLONIAS SEMANA SANTA: FAMILIAS, ESTE CURSO NO SE OFERTARÁN LAS COLONIAS DE SEMANA SANTA DESDE EL AMPA. BUSCAREMOS CUBRIR ESOS DÍAS FESTIVOS DE SEMANA SANTA PROPONIENDO CASAL (AÚN POR CONCRETAR). CUALQUIER DUDA O PREGUNTA: ampaausiasmarc@gmail.com...

Així de bé va anar el Taller del Ninot de Neu.


Taller de Nadal a l'Ausiàs March. Ninot de Neu

El passat 29 de Novembre vam inaugurar el nou curs de Tallers Familiars a l'Ausiàs March. Aquesta vegada hem apostat per un Taller molt nadalenc i tant petits com grans vam gaudir d'una tarda entranyable.
Amb les nostres mans vam crear uns bonics ninots de neu per decorar el Nadal, reciclant mitjons i fent servir materials tant senzills com arròs, feltre de colors i molta, molta imaginació.
Moltes gràcies, mares, àvies i tietes per acompanyar els vostres nens i nenes i compartir amb nosaltres aquests petits moments a l'escola.
Aquí podeu veure una galeria d'imatges:


Comissió Tallers Familiars
AMPA Ausiàs March.

Cercar en aquest blog

ACTUALITAT:

ACTUALITAT:

REMEMBER: